Оборудка не вдалася. Прикордонники затримали неподалік кордону буковинця з радіостанцією

НАЗАД
24 жовтня 2019 10:58

Біля кордону з Румунією прикордонний собака допоміг охоронцям кордону Чернівецького загону виявити буковинця, що вів спостереження за прикордонними нарядами.

Чоловіка затримали вчора прикордонники відділення «Фальків». Військовослужбовці виявили невідомого за кілька сотень метрів від кордону, неподалік загороджувального паркану. Варто зазначити, що на слід правопорушника допоміг вийти службовий собака.

Під час перевірки у чоловіка прикордонники виявили радіостанцію «Байкал» та два мобільні телефони. Імовірніше за допомогою радіостанції правопорушник коригував дії своїх спільників та надавав інформацію про місце перебування прикордонних нарядів.

Наразі порушнику загрожує адміністративна відповідальність за ч. 1 ст. 204-1 КУпАП, незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України.

Нагадаємо, днем раніше на цьому ж напрямку прикордонники за допомогою службових собак вже затримували двох правопорушників, в межах відповідальності відділень інспекторів прикордонної служби «Красноїльськ» та «Фальків». Один з затриманих прямував до Румунії з чотирма ящиками сигарет.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси