ОБЕРЕЖНО! Порушниця на «євроблясі»

НАЗАД
26 липня 2020 11:03

Перелік проблем, з якими доводиться стикатися українським автомобілістам, котрі обрали для себе старі вживані європейські автомобілі – це вже частина української історії.

Скільки ще років знадобиться на їх цілковите вирішення не беруться прогнозувати навіть найдалекоглядніші експерти. Скоріше за все, більшість цих транспортних засобів до того моменту не доживуть.

Аби позбавити наших співвітчизників гірких сліз після рожевих окулярів, українські прикордонники пильнують «євробляхи» ще до моменту їх потрапляння в країну.

Так, вчора вночі в пункт пропуску «Нові Яриловичі» на в’їзд в Україну прибув старий добрий Mercedes ML (2000 р.в.) латвійської реєстрації. Водійка – громадянка Білорусі спрямувала авто на смугу «зелений коридор». Вона і справді не везла нічого незаконного, хоча сам транспортний засіб виявився таки проблемним. Профіль ризику «Незаконне переміщення автотранспорту», як то кажуть, влучив у десятку.

Повна ідентифікація кросовера дозволила виявити відсутність 14 символів номеру кузова. А чи була корозія металу наслідком умисних дій, чи просто час взяв своє з’ясують представники Нацполіції, які на виклик охоронців кордону прибули у пункт пропуску для встановлення обставин правопорушення передбаченого ст. 121-1 КУпАП.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси