Об’єднані з Україною: Надзвичайний та Повноважний Посол Австралії в Україні зустрівся з прикордонниками.

НАЗАД
18 серпня 2023 13:32

Перший заступник Голови Державної прикордонної служби України Володимир Нікіфоренко провів робочу зустріч з Надзвичайним та Повноважним Послом Австралії в Україні Брюсом Едвардсом.

Під час зустрічі Брюса Едвардса поінформували про функції, які виконує прикордонне відомство України, а також роль та місце у відбитті збройної агресії з боку росії.  Крім цього було наголошено на безпрецедентності історичних викликів перед Держприкордонслужбою, що полягають в одночасному виконанні завдань на різних за специфікою ділянках кордону.

Володимир Нікіфоренко подякував Уряду Австралії за ефективну реалізацію спільної ініціативи спрямованої на покращення процедур прикордонного контролю, а також посилення потенціалу ДПСУ у сфері ІТ, зокрема системи кіберзахисту.

Зі свого боку Брюс Едвардс відмітив мужність прикордонників, високий рівень професіоналізму особового складу відомства, особливо в пунктах пропуску на західній ділянці кордону під час організації пропуску осіб та транспортних засобів, зокрема громадян Австралії.

Сторони висловили спільні сподівання щодо розширення співробітництва та сталої і послідовної підтримки прикордонного відомства.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси