Нові французькі ініціативи та спільні проєкти прикордонної безпеки

НАЗАД
27 лютого 2024 12:23

Перший заступник Голови Державної прикордонної служби України генерал-майор Володимир НІКІФОРЕНКО провів робочу зустріч з Надзвичайним і Повноважним Послом Французької Республіки в Україні Ґаелєм ВЕСЬЄРОМ.

Делегація Посольства Французької Республіки в Україні на чолі з Надзвичайним і Повноважним Послом Французької Республіки в Україні відвідала Східне регіональне управління Держприкордонслужби.

Метою зустрічі стало обговорення стану та перспектив двосторонньої співпраці прикордонного відомства України з правоохоронними органами Французької Республіки.

Разом з тим прикордонники ознайомили французьких колег з обстановкою на українсько-російській ділянці державного кордону та безпековою ситуацією в прикордонних районах.

Володимир НІКІФОРЕНКО подякував Надзвичайному і Повноважному Послу за послідовну підтримку Державної прикордонної служби України у відстоюванні територіальної цілісності України.

Французька Сторона у свою чергу підтвердила готовність до поглиблення співпраці у сфері регіональної безпеки, запровадження нових спільних проєктів та ініціатив.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси