Німеччина зустрічала дітей українських прикордонників, які прибули на відпочинок

НАЗАД
03 жовтня 2023 16:40

Нещодавно для дітей загиблих, захоплених у полон або безвісно зниклих за особливих обставин військовослужбовців Держприкордонслужби, організували відпочинок у Німеччині.

Захід, який до речі відбувається не вперше, організовано за сприяння Федерального міністра у справах сім’ї, людей похилого віку, жінок та молоді Лізи Паус.

Два тижні діти провели в Центрі відпочинку дітей та молоді «Prebelower Kinderlend», що в місті Кляйнцерланг. Крім цього, для дітей організували цікаві екскурсії до міст Берлін та Потсдам.

Програма відпочинку була насичена неординарними культурними, спортивними та освітніми заходами: майстер-класи, талант-шоу, комунікативні ігри, фільмування кліпів, стрільба з луку, плавання на човнах тощо.

Діти охоронців кордону висловлюють вдячність Уряду Німеччини за надану можливість провести цікавий, активний і насичений різними заходами відпочинок.

Варто зазначити, що для Державної прикордонної служби України піклування про поранених співробітників та родин тих, хто загинув, захищаючи нашу країну від ворога, залишається пріоритетним питанням.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси