Нікотинові подушки, сигарети та тютюн для кальяну. На Донеччині припинено розповсюдження контрафакту

НАЗАД
28 травня 2021 11:20

Оперативно-розшукові підрозділи Держприкордонслужби України проводять системні заходи з протидії незаконному обігу підакцизних товарів.

Так, учора, під час реалізації інформації оперативно-розшукового підрозділу Донецького прикордонного загону, спільна міжвідомча група у складі прикордонників, співробітників СБУ та ДФС «Фантом» на околиці міста Маріуполь зупинила легковий автомобіль.

В ході огляду транспортного засобу правоохоронці виявили в ньому понад 7 тис. пачок тютюнових виробів із марками акцизного податку, які містять ознаки підробки. Зазначений контрафактний товар планувався до реалізації як у Маріуполі, так і по всій території регіону.

Тютюнові вироби вилучили та передали співробітникам Національної поліції. Також за даним фактом до компетентних правоохоронних органів направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, відповідальність за яке передбачена ст. 199 КК України «Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів...».

Попередня сума оцінки виявленого контрафакту становить більше ніж 350 тисяч гривень. Його походження встановлюється.

Нагадаємо, що протягом минулого тижня в Маріуполі правоохоронці ліквідували підпільну мережу збуту контрафактних цигарок. Вилучено понад 12 тисяч пачок тютюнових виробів, більше 7 кг тютюну для кальяну, а також 120 пачок нікотинових подушок. Загальна вартість вилученого товару склала близько 800 тисяч гривень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси