Незаконну діяльність на українському кордоні організовував «експовноважний представник адміністрації путіна»

НАЗАД
14 квiтня 2022 16:40

Правоохоронці знову виявили можливий російський слід у справі про незаконне переправляння закордон військовозобов’язаних.

Кримінальне провадження за організацію незаконного переміщення осіб через кордон було порушено після затримання на Закарпатті чотирьох чоловіків, які намагалися незаконно перетнути держрубіж в Румунію.

Оперативники Мукачівського прикордонного загону зі слідчими Рахівського відділу Нацполіції провели санкціоновані обшуки.

У помешканні фігуранта справи вилучили засоби зв’язку, транспорт, банківські карти, які могли використовуватися для незаконної діяльності. В оселі чоловіка, який підозрюється в організації протиправної схеми на кордоні, прикордонники та поліцейські виявили чимало проросійської атрибутики та протерміноване посвідчення уповноваженого представника адміністрації президента росії. Цей документ також вилучили. Його справжність вивчатимуть експерти. Слідчі дії тривають.

Це вже не перший випадок впливу проросійських сил на протиправну діяльність на українському кордоні.

Як раніше повідомлялося, анонімні канали та пропагандистські джерела, які адмініструються з росії та білорусі неодноразово закликали українських чоловіків виїжджати закордон, рекламували незаконні послуги та переконували потенційних жертв у тотальній корупції на кордоні.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси