Незаконно перейти кордон намагались нелегали із Йорданії, Алжиру та Афганістану

НАЗАД
22 вересня 2015 12:31

Учора поблизу кордону з Польщею прикордонники відділу «Коритниця» Львівського загону затримали двох порушників кордону.&l

Учора поблизу кордону з Польщею прикордонники відділу «Коритниця» Львівського загону затримали двох порушників кордону.

Про появу невідомих у прикордонні правоохоронці отримали інформацію від місцевого жителя. З метою недопущення протиправної діяльності на державному кордоні прикордонний наряд відразу ж виїхав на вказаний напрямок. У ході моніторингу ділянки відповідальності охоронці кордону виявили на околиці села двох чоловіків без документів, з їх слів –громадяни Йорданії та Алжиру. Чоловіки  повідомили, що мали намір незаконно потрапити в одну з країн ЄС для подальшого працевлаштування. На Волинь мігранти приїхали, щоб зробити своєрідну розвідку місцевості, і у подальшому знати куди їм йти. Матеріали стосовно їхнього затримання передано до суду.

Ще одного незаконного мігранта виявили прикордонники відділу  «Ужгород» Чопського загону. На околиці міста дільничний інспектор прикордонної служби затримав особу без документів. Під час співбесіди з`ясувалося, що чоловік є громадянином Афганістану. Наразі мігранта до рішення суду доставлено у пункт тимчасового тримання.     

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси