Незаконні мігранти намагалися перетнути держрубіж України

НАЗАД
17 лютого 2014 09:21

Трьох  громадян В’єтнаму затримали посеред ночі прикордонники Харківського загону на ділянці відповідальності відділу «Вовчанськ». Прикордонний наряд виявив невідомих

Трьох  громадян В’єтнаму затримали учора посеред ночі прикордонники Харківського загону на ділянці відповідальності відділу «Вовчанськ».

Прикордонний наряд виявив невідомих після спрацювання сигналізаційного пристрою.  Чоловіків, які йшли із Росії в Україну, зупинили за кількасот метрів від держрубежу. Факт порушення українсько-російського кордону підтверджено. Відносно громадян В’єтнаму складено  документи адмінпровадження. Сьогодні правопорушників буде передано суміжній стороні.

А на Львівщині прикордонники  Мостиського загону затримали  трьох порушників з Ірану та Шрі-Ланки. Двоє іранців напередодні вихідних намагалися потрапити до Польщі поза пунктом пропуску. Їх прикордонники затримали на ділянці відповідальності відділу «Шегені». Ще одного порушника, який хотів перетнути українсько-польський кордон, виявили прикордонники  цього загону відділу «Нижанковичі». Чоловіка, який виявився шріланкійцем, помітили на околиці однойменного села. При собі він мав посвідку на тимчасове проживання в Україні. Наразі з`ясовуються деталі правопорушення.

Крім того на Закарпатті прикордонники Чопського загону виявили сирійця. Чоловіка правоохоронці відділу «Ужгород» спинили за 200 метрів від кордону зі Словаччиною.  

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси