Невтомна служба – гідна пошана

НАЗАД
23 листопада 2023 14:59

Державна прикордонна служба Україні цінує кожного прикордонника. Велика війна довела, що кожен військовослужбовець на своєму місці є вкрай необхідним.

Прикордонник, який веде вогонь на передовій, прикордонник, який готує їжу, лагодить техніку, прикордонний медик, який рятує побратимів, прикордонник, котрий веде міжнародні перемовини і залучає міжнародну технічну допомогу, прикордонник, який аналізує ризики та виявляє протиправні дії, прикордонник, який налагоджує зв’язок і програмне забезпечення, кожен прикордонник...

Невтомна служба у форматі 24/7, 365 днів на рік варта пошани та державних нагород.

За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі Указами Президента України державними нагородами відзначено двадцятьох прикордонників.

Вісім прикордонників удостоєні медалей «За військову службу Україні». Шість військовослужбовців отримали медалі «За бездоганну службу» ІІІ ступеня. Медаллю «Захиснику Вітчизни» відзначили п’ятьох захисників. Також один прикордонник отримав медаль «За врятоване життя».

Державні нагороди вручив заступник Голови Держприкордонслужби генерал-майор Сергій Сердюк.

Зі словами пошани до присутніх звернулися й ветерани-прикордонники.

Об’єднані спільною метою прикордонники – потужна сила, яка рухає країну до перемоги.

Слава українським прикордонникам!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси