Невдала спроба хабародавця

НАЗАД
05 липня 2021 14:59

Не вдалою виявилася поїздка громадянина Грузії в Україну з тимчасово окупованих територій.

Не маючи відповідного дозволу фізичній особі на перетинання лінії розмежування, громадянин не полишав надії потрапити до підконтрольної Україні території через контрольний пункт в’їзду-виїзду «Новотроїцьке». Бажання потрапити в Україну було таким сильним, що іноземець не пошкодував 200 доларів США, щоб запропонувати «винагороду» прикордонному наряду.

Яким же було його розчарування, коли військовий від запропонованих коштів відмовився та передав їх разом з порушником представникам національної поліції. Співробітники відділу внутрішньої та власної безпеки по Донецькому прикордонному загону надіслали повідомлення для внесення в ЄРДР за фактом виявлення ознак кримінального правопорушення передбаченого ст. 369 ККУ «Пропозиція, обіцянка, або надання неправомірної вигоди службовій особі».

Нагадуємо,  що про порядок в’їзду осіб, переміщення товарів на тимчасово окуповані території у Донецькій та Луганській областях і виїзду осіб, переміщення товарів з таких територій ви можете дізнатися за посиланням: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/815-2019-%D0%BF#Text

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси