Нещодавно відстоював права людей у суді, а зараз - зі зброєю у руках

НАЗАД
15 грудня 2022 13:45

«Моє покликання – допомагати людям», - стверджує прикордонник з позивним «Радник».

Після закінчення Запорізького національного університету за спеціальністю «правознавство» у 2008 році, Артем працював секретарем судового засідання Запорізького окружного адміністративного суду. Та з початком антитерористичної операції на Сході країни у 2014-му, Артем прийняв рішення разом з побратимами захищати рідну землю, тож вступив до лав охоронців кордону.

Звільнившись у 2018 році, він повернувся до улюбленої справи: навчався, здобув кваліфікацію «магістр права» та продовжив виконувати свою місію – захищати права та свободи громадян.

Здавалося, життя йде за планом: улюблена робота, сім’я…

Та вранці 24 лютого почався новий відлік часу. «Ворог несподівано увірвався у наші домівки , - з болем говорить Артем. - Той, хто був нам найближчим сусідом, став найзапеклішим ворогом».

Не вагаючись, Артем вдруге став у прикордонний стрій.  Зараз, разом з бойовими товаришами, він боронить Запорізький край і твердо переконаний, що ми переможемо, а ворог постане перед судом та відповість за всі вбивства, катівні, фільтраційні табори, спалені та знищені міста і села.

Все буде Україна!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси