Неподалік кордону прикордонники України та Румунії затримали порушника та тютюнові вироби

НАЗАД
07 лютого 2017 10:47

Державна прикордонна служба України продовжує реалізовувати заходи щодо недопущення переміщення через державний кордон України контрабандної тютюнової продукції. Результативною у цьому напрямку є взаємодія українських прикордонників з правоохоронцями сумі

Державна прикордонна служба України продовжує реалізовувати заходи щодо недопущення переміщення через державний кордон України контрабандної тютюнової продукції. Результативною у цьому напрямку є взаємодія українських прикордонників з правоохоронцями суміжних країн, що межують з Україною.

Так, учора ввечері на Буковині прикордонний наряд відділу «Красноїльськ» Чернівецького загону на відстані 500 метрів від держрубежу виявив 6 ящиків покинутих сигарет. Одразу було організовано взаємодію  з  румунськими прикордонниками, які повідомили про відсутність ознак порушення кордону на їх території.

Крім того, учора прикордонники України та Румунії в результаті проведення спільних заходів запобігли спробі незаконного переправлення через кордон ще однієї партії контрабандного тютюну. Спочатку під час патрулювання військовослужбовці відділу «Герца» Чернівецького загону помітили групу осіб, які рухалися поблизу українсько-румунського кордону. Група реагування затримала одного з  них -  громадянина України, з двома пакунками сигарет, а ще двоє невідомих осіб здійснили втечу на територію Румунії. Про даний факт українські прикордонники негайно повідомили своїх румунських колег.

В результаті обміну інформацією та проведення подальших заходів прикордонники сусідньої країни виявили на своїй території 3 пакунки тютюнових виробів.

Наразі з метою встановлення осіб, можливо причетних до контрабандної діяльності на українсько-румунському кордоні, тривають перевірочні заходи.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси