Нелегали з Індії незаконно пробиралися до Польщі, а громадяни Туреччини – до Словаччини

НАЗАД
18 травня 2021 10:19

Нелегальних мігрантів з Індії та Туреччини, які мали намір незаконно дістатися країн ЄС, затримали прикордонники Львівського та Чопського загонів.

Прикордонники відділення інспекторів «Белз» отримали інформацію від місцевого мешканця про появу двох невідомих осіб, які рухалися по автодорозі неподалік міста Белз.

Група реагування швидко затримала двох чоловіків без документів. Під час бесіди чоловіки не могли чітко вказати мету та маршрут свого прямування. Згодом «туристи» повідомили, що є громадянами Індії – 21 та 22 років. Зі слів в Україну вони прибули з метою навчання.

Затриманих громадян доставлено до прикордонного підрозділу Львівського загону для з’ясування всіх обставин справи та притягнення до відповідальності за ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

А на Закарпатті прикордонники затримали двох нелегалів з Туреччини.

Іноземців, неподалік населеного пункту Княгиня Великоберезнянського району, затримали учора ввечері за інформацією оперативних співробітників Чопського прикордонного загону.

Обидва порушники мали з собою паспортні документи. Вони зізналися, що хотіли незаконно перетнути українсько-словацький кордон, аби дістатися країн Євросоюзу.

Наразі іноземці знаходяться на прикордонному підрозділі для притягнення до адмінвідповідальності за ст. 204-1 КУпАП та з’ясування усіх обставин правопорушення.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси