Не лише спільний кордон, а й тверде прагнення повноправного долучення до європейської спільноти об’єднує Україну та Молдову

НАЗАД
07 лютого 2024 16:52

Про це Міністр внутрішніх справ України повідомив у своєму Telegram-каналі.

Безпека на кордоні, нелегальна міграція та протидія злочинності: Ігор Клименко обговорив низку питань із міністром внутрішніх справ Молдови.

Очільник МВС наголосив: «Ми разом рухаємося у європейському напрямку та разом працюємо над убезпеченням державних рубежів і протидією гібридній агресії росії. Саме про це ми говорили з міністром внутрішніх справ Молдови Адріаном Єфросом. Питання нелегальної міграції, протидія організованій злочинності – основне в обговоренні» За словами Міністра, окремо зосередилися на придністровському сегменті українсько-молдовського кордону.

Голова Держприкордонслужби Сергій Дейнеко заувжив, що там працюють посилені прикордонні патрулі, а ситуація на цій ділянці – під пильним контролем.

Ігор Клименко також зазначив: «Безумовно, поглиблена співпраця допоможе ефективніше відпрацьовувати спільні завдання, тож запросив пана Єфроса відвідати Україну. Переконаний, набутий працівниками системи МВС досвід буде цікавий молдовським колегам».

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси