Назавжди в прикордонному строю...Вічна слава Герою!

НАЗАД
11 листопада 2023 09:00

Прикордонники Одеського загону провели в останню дорогу свого побратима – головного сержанта Переберіна Віталія, який загинув під час виконання бойового завдання на півдні України.

Віталій Переберін народився на Донеччині. У 2003 році Віталій призвався до лав Державної прикордонної служби України. У 2014 році він вперше зустрівся з підступним ворогом на Донеччині. Мужньо захищаючи територіальну цілісність і незалежність України, разом з побратимами гідно давали відсіч агресору. Майже 13 років військової служби Віталій боронив східні кордони України.

Повернувшись зі сходу України, Віталій продовжив службу в Одеському прикордонному загоні. За роки багаторічної служби він бездоганно та сумлінно виконував службовий обов’язок, докладав максимум знань та вмінь у справу охорони державного кордону України. З початком повномасштабного вторгнення разом з побратимами-прикордонниками пройшов чималий бойовий шлях, зіткнувшись з ворогом віч-на-віч. У надважких умовах героїчно боронили займані позиції, самовіддано тримали оборону та відбивали ворожі атаки. 5 листопада 2023 року Віталій Переберін у черговому бойовому протистоянні з російським окупантом отримав поранення, несумісне з життям…

Загибель воїна-прикордонника принесла невимовний біль не лише його рідним, а й друзям та колегам по службі.

«Він був справжнім другом, мужньою, рішучою і водночас доброю, надзвичайно світлою людиною. Завжди пліч-о-пліч зі своїми побратимами перебував на бойових позиціях», – розповідають його побратими.

Віталій понад усе любив і цінував сімʼю. Був прекрасним чоловіком і неймовірно турботливим батьком. У Героя-прикордонника залишились дружина та 9-річний син.

Вклонитися пам’яті Героя, розділити біль непоправної втрати з рідними прийшли друзі, військовослужбовці прикордонного загону, бойові побратими. Поховали Героя в селищі Великодолинське, що на Одещині.

Розділяємо біль непоправної втрати та приносимо глибокі співчуття рідним і близьким Героя.

Відважний син України назавжди залишиться у нашій пам’яті і в наших серцях! Вічна памʼять та слава Воїну-прикордоннику!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси