Наймолодші прикордонники - ліцеїсти присягнули присвятити себе служінню Україні

НАЗАД
14 жовтня 2022 15:51

Через ворожі влучання у навчальний заклад та його наближеність до кордону з країною-агресором клятву ліцеїстів юні прикордонники цьогоріч складали у Хмельницькому.

В урочистих заходах крім представників ліцею взяли участь ректор Національної академії Держприкордонслужби України генерал-майор Олександр Луцький, керівники органів місцевої влади міста, освітяни, а також українська художниця та волонтерка Беата Куркуль. Молитву та освячення юних ліцеїстів традиційно здійснив військовий священник Дмитро Махота.

Також, під час заходу найкращі військовослужбовці та працівники Державного ліцею-інтернату та Національної академії були нагороджені відзнаками та цінними подарунками від обласної та міської влади. На завершення урочистостей для ліцеїстів та гостей свята виступив оркестр академії, а в стінах ліцею для гостей було організовано виставку робіт Беати Куркуль.

Вітаємо юних патріотів із цим знаменним днем у їхньому житті! Бажаємо міцного здоров’я, успіхів у навчанні, віри в себе і високих досягнень!

Нагадаємо, задля збереження життя ліцеїстів прикордонне відомство організувало тимчасовий переїзд «Кадетського корпусу» ім. І. Харитоненка з Сум на Хмельниччину 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси