Найголовніша нагорода

НАЗАД
15 вересня 2023 13:59

Ордени та медалі за бойові здобутки – найвища нагорода для кожного військового. Прикордонники, які першими зустріли ворога, першими дали відсіч агресору, зазнали перших бойових втрат – не виключення.

Разом із нагородами від Президента України не менш символічними для захисників є й відомчі заохочувальні відзнаки – «Вогнепальна зброя».

За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі згідно з Указами Президента України один прикордонник удостоєний ордена Богдана Хмельницького ІІІ ступеня. Семеро захисників отримали із рук заступника Голови Держприкордонслужби медалі «За військову службу Україні» та медалі «Захиснику Вітчизни».

Чотирнадцять прикордонників отримали відомчі заохочувальні відзнаки Голови Держприкордонслужби та Міністерства оборони України «Вогнепальна зброя».

Цього дня свою відзнаку отримував і Герой України прикордонник третього загону імені Героя України полковника Євгенія Пікуса штаб-сержант Дмитро КУШНІР.

Вітаємо усіх причетних з отриманими нагородами!

Попереду – ще багато добрих справ задля наближення перемоги України.

Слава Україні!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси