Найбільше задоволення – це бачити результат своєї роботи

НАЗАД
22 вересня 2023 16:15

Свій військовий шлях прикордонник Олександр розпочав строковиком три роки тому на півдні нашої країни, де і застав повномасштабне вторгнення.

«Тоді ж відразу я прийняв рішення підписати контракт та стати на захист своєї держави», - розповідає прикордонник Олександр.

Понад два місяці хлопець зі своїм підрозділом боронив Україну поблизу окупованого Херсону.

«Попри постійні обстріли та спроби захопити наші території, ми втримали свої позиції та дали ворогу гідну відсіч. Наша задача була не дати ворогу  просунутися далі  і ми її гідно виконали», - поділився Олександр.

А ще у Олександра була мрія – проходити  службу в парі з чотирилапим напарником, тож повернувшись на ротацію, він вирішив стати кінологом. Каже, що йому завжди подобалося спостерігати за колегами-кінологами та їхніми вихованцями, як вони вміло виконують команди та слухаються господарів.

«Я завжди мріяв про собаку, яку би я навчив всього сам, адже найбільше задоволення для кінолога – це бачити результат своєї роботи. Так у мене з’явився мій напарник – малінуа Арчі. Він розшуковий пес, з яким ми навчаємося виявляти та затримувати порушників, аби разом боронити державні рубежі», - каже кінолог.

Тож зовсім скоро Олександр і Арчі вирушaть охороняти державний кордон. Тепер вони одна команда, надійні напарники та вірні друзі, які розуміють один одного без слів.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси