Навчальний центр прикордонного відомства відзначає ювілейну 25-ту річницю свого заснування

НАЗАД
01 липня 2017 11:16

Навчальний центр підготовки молодших спеціалістів Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота відзначає ювілейну 25-ту річницю свого створення. За роки діяльності навчальний заклад перетворився в провідний освітній заклад Украї

Сьогодні Навчальний центр підготовки молодших спеціалістів Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота відзначає ювілейну 25-ту річницю свого створення.

За роки діяльності навчальний заклад перетворився в провідний освітній заклад України сучасного європейського зразка. За цей час центр підготував більше 100 тисяч молодших спеціалістів для органів охорони державного кордону. Нині Навчальний центр зберігає і примножує традиції, працює над підготовкою прикордонників, аби ті мужньо відстоювали інтереси держави на сухопутних і водних кордонах, сприяє патріотичному та духовному вихованню.

Напередодні ювілейної дати в Палаці культури в Черкасах  відбулись урочисті заходи приурочені святу. В урочистостях взяли участь директор Департаменту охорони державного кордону Адміністрації Державної прикордонної служби України Анатолій Махнюк, керівництво органів державної влади області та міста, представники силових структур, ветерани-прикордонники, керівництво та персонал Навчального центру.

У ході свята начальник Навчального центру полковник Дмитро Коцеруба зазначив, що навчальний заклад відіграє ключову роль у підготовці молодого поповнення до виконання  завдань з охорони державного кордону. «Колектив офіцерів,  прапорщиків та сержантів, працівників докладає максимум зусиль у навчанні та вихованні підлеглих, здійснюючи цим вагомий внесок у справу охорони кордону. То ж у День народження закладу ми вшановуємо багаторічні традиції героїзму і мужності, самовідданості і наполегливості повсякденної праці багатьох поколінь вартових кордону», - зазначив він.
Керівник центру також подякував всьому персоналу за сумлінне виконання службових обов’язків, чесну службу Батьківщині та за вклад кожного в справу підготовки молодшого персоналу для підрозділів охорони державного кордону.

Особливі слова вдячності за значний внесок у становленні та розвиток центру лунали на адресу ветеранів-прикордонників.

З нагоди річниці навчального закладу під час урочистостей військовослужбовцям та працівникам вручили відомчі відзнаки, а гості свята привезли з собою грамоти та цінні подарунки.

Свято завершились концертною програмою Академічного ансамблю пісні і танцю Держприкордонслужби України.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси