Навчальний центр ДПСУ відвідали європейські та американські експерти різних представництв

НАЗАД
18 листопада 2016 13:54

Зустріч відбулась у рамках співробітництва між Державною прикордонною службою України і Консультативною місією ЄС з реформування цивільного сектору безпеки.

Учора у Навчальному центрі підготовки молодших спеціалістів Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота перебувала група надання підтримки з прикордонного менеджменту за участі експертів дипломатичних представництв посольств США, Нідерландів, Польщі, Австрії, Офісу зв’язку НАТО, європейських місій EUBAM та EUAM,  Міжнародної організації з міграції й інших країн та міжнародних організацій.

Зустріч відбулась у рамках співробітництва між Державною прикордонною службою України і Консультативною місією ЄС з реформування цивільного сектору безпеки.

В ході візиту іноземним делегатам презентували кроки подальшого впровадження пілотного проекту «Нове обличчя кордону». Зокрема, заступник директора Департаменту охорони державного кордону України полковник Сергій Мул розповів іноземним експертам про останні напрацювання та плани на майбутнє стосовно цього проекту.

Крім того, гостям було презентовано навчально-матеріальну базу Навчального центру та продемонстровано спеціалізовані навчальні класи. Група ознайомилася з умовами навчання та проживання персоналу, який проходить навчання в Навальному центрі.

Також відмітимо, що з 14 листопада у Навчальному центрі продовжують роботу експерти від Прикордонної Варти Республіки Польща та представники Міжнародної організації з міграції, які надають активну допомогу прикордонному відомству в рамках запуску наступних етапів пілотного проекту «Нове обличчя кордону».

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси