Навчальний центр Держприкордонслужби відвідали представники прикордонної Варти Республіки Польща та Посольства США в Україні

НАЗАД
30 вересня 2016 11:56

З 26 по 29 вересня 2016 року відбувся візит представників Прикордонної Варти Республіки Польща, що являються експертами Міжнародної організації з міграції, до Навчального центру Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота. У хо

З 26 по 29 вересня 2016 року відбувся візит представників Прикордонної Варти Республіки Польща, що являються експертами Міжнародної організації з міграції, до Навчального центру Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота. У ході зустрічі представники українського прикордонного відомства  разом з ними обговорили питання щодо започаткування пілотних проектів направлених на реформування прикордонних підрозділів.

Представники іноземної делегації ознайомились з інфраструктурою навчального закладу, можливістю проведення добору та підготовки персоналу, відповідно до модифікованої Програми підготовки «Молодший інспектор прикордонної служби». Провели зустрічі з викладацьким складом та персоналом, що буде залучатися до проведення навчальних занять та відбору кандидатів на навчання, з метою визначення професіональних вмінь для ефективної реалізації курсу підготовки молодших інспекторів прикордонної служби.

Крім того учора Навчальний центр відвідали представники Посольства США в Україні. Їх ознайомили з результатами роботи групи експертів, проведеної протягом тижня.

Як результат роботи, група експертів підготувала висновки та рекомендації до завдань, які будуть реалізовуватися Навчальним центром відповідно до цілей проектів щодо реформування підрозділів Держприкордонслужби.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси