Натренованих білорусів не пустили на «весілля»

НАЗАД
21 березня 2014 15:06

В пункт пропуску «Славутич», що на українсько-білоруському кордоні, прибув автомобіль «Шевроле Трейл». В автівці, окрім водія знаходилося ще троє пасажирів.

Учора на в'їзд в Україну через пункт пропуску «Славутич», що на українсько-білоруському кордоні, прибув автомобіль «Шевроле Трейл». В автівці, окрім водія знаходилося ще троє пасажирів. За документами, що подали  подорожуючі, усі вони були громадянами  Білорусі.  

Увагу прикордонного наряду, що перевіряв документи,  привернула неабияка знервованість мандрівників. Окрім того, правоохоронці помітили, що чоловіки  мали спортивну статуру, набиті суглоби на руках та поламані носи, що вказувало на характерні для занять силовими видами єдиноборств ознаки.  Громадяни повідомили,  що прямують до Одеси на весілля товариша і нічого забороненого при собі не мають.

Однак з метою недопущення незаконного переміщення через державний кордон заборонених предметів та припинення інших протиправних дій  автомобіль направили на смугу руху «червоний коридор», де був проведений поглиблений прикордонно-митний огляд. У багажному відділенні було знайдено електрошоковий пристрій «Phantom», 2 паспорти на ім’я водія, але вже як громадянина Росії.

Але на цьому знахідки не закінчилися. Під заднім пасажирським сидінням працівники пункту пропуску знайшли 2 пакунки з набоями до вогнепальної зброї у кількості 17 штук.

Про дане правопорушення повідомили співробітників СБУ у Чернігівській області. Після з’ясування всіх обставин правопорушення, також вирішуватиметься питання щодо заборони в’їзду цих громадян в Україну. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси