Наша єдність - запорука нашої Перемоги!

НАЗАД
25 квiтня 2023 15:52

Завдяки благодійному забігу «Сталевий кордон» на підтримку бойових підрозділів 15 мобільного прикордонного загону «Гвардії наступу» вдалося зібрати понад 300 000 гривень.

Понад 210 000 гривень витрачено на закупівлю обладнання для прикордонників. Зокрема, для «зелених беретів» організатори забігу уже передали: 2 тепловізори HikMicro FALCON FH35 та FQ50;  2 монітори LCD та 3 планшети Oukitel Pad RT2.

Решта коштів також буде витрачено на потреби підрозділів Держприкордонслужби, про що додатково прозвітують організатори заходу.

Нагадаємо, що благодійний забіг відбувся у суботу, 22 квітня. Захід був організований громадською організацією «Підтримка України» спільно з біговою спільнотою «Race Expert» за підтримки Національної академії Держприкордонслужби України, Хмельницької обласної військової адміністрації та Хмельницької міської ради.

До забігу долучились понад 1370 учасників - прикордонники, небайдужі містяни, а також ті, хто приєднався онлайн по всій Україні! Кожен учасник зареєструвався та зробив благодійний внесок.

Ми щиро вдячні усім, хто долучився до організації та проведення забігу! Цей благодійний захід ще раз доводить, що наша сила – в єдності!

Разом до Перемоги! Відстоїмо кожен метр нашого кордону!

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси