«Наша боротьба триває. І наша сила в єдності», – Сергій Дейнеко

НАЗАД
24 лютого 2024 12:06

«10 років війни і два роки з них Україна стійко протистоїть повномасштабному вторгненню росії.

Вся країна в єдиному пориві вкотре стала на оборону й укріплення позицій, на шлях захисту та загартованості.

Прикордонники залишаються невіддільною складовою Сил оборони України. Разом з іншими українськими захисниками мужньо утримують свої позиції на лінії фронту, на кордоні з агресором, виконують визначені бойові завдання та нарощують оборону кордону.

731 день тому, як і у 2014 році, військовослужбовці Держприкордонслужби не вагались дати відсіч ворогу.

Я безмежно вдячний кожному прикордоннику та прикордонниці – солдатам, офіцерам – за єдність і самовіддану службу, за мужність й хоробрість.

Від перших пострілів по ворогу та всесвітньо відомого дороговказу російському кораблю за цей час прикордонні підрозділи брали участь у звільненні окупованих територій, найскладніших операціях, штурмових діях, обороняли Київ, Маріуполь, Харків, Чернігів, Бахмут, Мар’їнку, Авдіївку…. Тисячі боєзіткнень, відбиття штурмів і атак, знищення загарбників та їх засобів, ворожих повітряних цілей, порятунок людей, захист морських рубежів….

І поряд з цим ми постійно нарощуємо наші сили, оснащуємо підрозділи технікою і сучасним озброєнням, розвиваємо власну артилерію, системи радіоелектронної боротьби та безпілотну авіацію, формуємо прикордонні загони бригадного типу.

Крок за кроком всі ми наближаємо нашу Перемогу! Водночас платимо занадто велику ціну – людські життя. Низький уклін і вічна шана захисникам та захисницям, які в боротьбі за Україну поклали найдорожче. Вічна пам'ять усім українцям, які загинули від російського терору.

Щиро дякую всім, хто підтримує українських воїнів, хто боронить Україну і нашу незалежність, хто завжди пліч-о-пліч, хто працює на благо держави, міжнародним партнерам та, головне, – всьому Українському народові.

Разом ми сильні! Разом ми вистоїмо! Разом до Перемоги над лютим ворогом!

Слава Україні!!!» – написав Голова Державної прикордонної служби України Сергій Дейнеко.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси