Народний депутат України Марія Матіос відвідала прикордонників Маріуполя

НАЗАД
06 жовтня 2014 10:28

Впродовж кількох днів прикордонників Донецького прикордонного загону та Маріупольського загону морської охорони відвідувала Народний депутат України Марія Матіос. 

Впродовж кількох днів прикордонників Донецького прикордонного загону та Маріупольського загону морської охорони відвідувала Народний депутат України Марія Матіос. Марія Василівна вже не вперше відвідує прикордонні підрозділи. Однак кожного разу ті військовослужбовці, що зустрічаються з нею вперше, залишаються вражені її щирістю, відкритістю та відвертим прагненням допомогти. Нагадаємо, що саме за її підтримки прикордонник Юрій Гладченко, який під час штурму Луганського прикордонного загону отримав численні травми, пройшов курс лікування та реабілітації в одній із клінік Ізраїлю.

В Донецькому прикордонному загоні Марія Матіос завітала до тих відділів прикордонної служби, персонал яких щодня ризикує життям, виконуючи бойові завдання. У щирій та невимушеній обстановці прикордонники розповіли їй про умови та складнощі служби, про підступність ворога та напругу передової. В Маріупольському загоні Морської охорони також було про що поспілкуватися. Адже саме в цей день відбувся черговий мінометний обстріл прикордонних катерів. В свою чергу Марія Василівна пообіцяла долучитися до вирішення проблем, піднятих прикордонниками, відразу після повернення в Київ. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси