Народні депутати України побували на ділянці відповідальності Луганського прикордонного загону

НАЗАД
31 липня 2017 13:42

У минулі вихідні народі депутати України Сергій Рудик, Сергій Шахов, Вікторія Сюмар та Дмитро Лубінець побували на ділянці відповідальності Луганського прикордонного загону.

У минулі вихідні народі депутати України Сергій Рудик, Сергій Шахов, Вікторія Сюмар та Дмитро Лубінець побували на ділянці відповідальності Луганського прикордонного загону.

На початку роботи народні обранці прибули у відділ «Троїцьке», де начальник Східного регіонального управління Державної прикордонної служби України Сергій Бідило та начальник Луганського прикордонного загону Юрій Ковальчук ознайомили високопосадовців з порядком інженерного облаштування кордону. В ході подальшої роботи депутати ознайомилися з порядком несення служби прикордонниками на «зеленій» ділянці кордону та здійсненням прикордонно-митного контролю громадян та транспортних засобів, які перетинають кордон в пункті пропуску «Мілове».   

Також  в ході візиту  при управлінні Луганського прикордонного загону за участю народних депутатів України, представників Луганської ОВЦА, правоохоронних органів та взаємодіючих структур було проведено нараду, на якій присутні обговорили проблемні питання у сфері укріплення держрубежу та шляхи їх вирішення за допомогою законодавчих ініціатив, реалізації проекту інженерно-технічного облаштування кордону, взаємодії між правоохоронними органами, забезпеченості силових структур та подальшої розбудови інфраструктури Луганщини.

Наприкінці візиту народні обранці побували у підрозділах Луганського загону, персонал яких несе службу на лінії розмежування, а саме – у відділах «Станично-Луганське - 2», «Щастя» та контрольний пункт в’їзду – виїзду «Станиця Луганська». Тут нардепи ознайомилися з порядком оформлення осіб та транспортних засобів, які перетинають лінію розмежування та побутовими умовами несення служби прикордонників.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси