Напередодні Різдва Христового прикордонники побували у гостях родин своїх побратимів, які загинули в АТО

НАЗАД
05 сiчня 2018 08:57

Десятки дитячих будинків, сиротинців та інтернатів відвідали протягом новорічних свят співробітники Держприкордонслужби.

Десятки дитячих будинків, сиротинців та інтернатів відвідали протягом новорічних свят співробітники Держприкордонслужби. Прикордонники приходили з подарунками до дітей дитячих будинків, які знаходяться у різних куточках України, зокрема в районі антитерористичної операції, у таких містах як  Щастя, Старобільськ, Новоайдар та багатьох інших.  

Серед зібраних подарунків були солодощі, спортивний інвентар, дитячі теплі речі та білизна, іграшки, книги, пральні, миючі засоби та  засоби гігієни й багато іншого.

Напередодні Різдва Христового на Черкащині військовослужбовці Головного центру підготовки особового складу імені генерал-майора Ігоря Момота побували в гостях з подарунками у родин, дружин та дітей своїх побратимів, які віддали своє життя за свободу та незалежність України.

До поздоровлень також долучилися ветеранські організації Черкащини, волонтери, представники правозахисної організації, Черкаська єпархія УПЦ КП та настоятель парафії Покрови Пресвятої Богородиці УГКЦ.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси