Напередодні професійного свята 56 сімей прикордонників отримали ключі від службового житла

НАЗАД
27 травня 2013 10:00

Сьогодні в Києві 56 сімей прикордонників отримали ключі від нових квартир. У заходах, що відбулись у столичному районі  міста Києва (Бортничі)  взяли участь Прем’єр-Міністр Укра

 

Сьогодні в Києві 56 сімей прикордонників отримали ключі від нових квартир.

У заходах, що відбулись у столичному районі  міста Києва (Бортничі)  взяли участь Прем’єр-Міністр України Микола Азаров,  Голова Державної прикордонної служби України Микола Литвин, керівники міста та області.

Відповідно до відомчої програми забезпечення прикордонників житлом на території Окремої комендатури охорони та забезпечення Державної прикордонної служби України передбачено будівництво комплексу житлових будинків на 404 квартири. Черговий будинок також на 56 квартир, будівництво, якого вже розпочато, планується ввести в експлуатацію наступного року.  Реалізація зазначеного проекту дозволить вирішити питання забезпечення службовим житлом прикордонних сімей Київського гарнізону.

Під час свого виступу керівник прикордонного відомства Микола Литвин зазначив, що питання соціального захисту персоналу Державної прикордонної служби було і є одним із пріоритетних.

Також він додав, що поєднання реконструкції власних фондів та нового будівництва дає змогу отримувати житло, яке на 15–20 % дешевше  опосередкованої вартості. Протягом 2009-2012 років співробітниками Державної прикордонної служби України отримано 1247 квартир та 510 кімнат. Будівництво житла здійснюється також в Одесі, Харкові, Луцьку, Чернівцях  Ужгороді та інших містах.

 

 

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси