Напередодні Дня знань учителі навчались основним правилам безпеки та надання першої домедичної допомоги

НАЗАД
31 серпня 2023 10:42

Напередодні Дня знань та підготовки до нового навчального року в освітянських закладах України вихованці військово-спортивного клубу Державної прикордонної служби України «Омега» спільно з прикордонниками 9 загону імені Січових Стрільців провели заходи з поширення досвіду національно-патріотичного виховання серед педагогічних працівників Піщівської територіальної громади, що на Житомирщині.

Відбулись заходи, організовані Житомирським обласним відділенням Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, у вигляді семінару-практикуму в рамках Всеукраїнської конференції вчителів.

Локацією, яка без перебільшень стала однією із найцікавіших, виявилась локація «Військово-патріотичного виховання» організована прикордонниками. Тут освітяни мали можливість попрактикуватись у заходах особистої безпеки, наданні першої домедичної допомоги, як собі, так і своїм підопічним, ознайомитись із застосуванням озброєння та безпілотних літальних апаратів.

Загалом прикордонники та представники ВСК «Омега» розповідали, демонстрували, роз’яснювали й навчали основним правилам поводження, а також елементам безпеки й допомоги, які є вкрай важливі і необхідні під час дії правового режиму воєнного стану.

На завершення заходу організатори відзначили представників прикордонного загону та військово-спортивного клубу за проведену роботу, а керівнику «омегівців» Валентину Романчуку вручили заслужену подяку. 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси