Напередодні Дня Святого Миколая прикордонники навідалися до дітей в усі куточки України, аби передати гостинці

НАЗАД
18 грудня 2021 17:09

Для діток охоронці кордону привезли казковий настрій та такі бажані подарунки.

Військовослужбовці Державної прикордонної служби побували у  вихованців Рожищенського навчально-реабілітаційного центру на Волині, дитячого будинку Хмельницької обласної ради, реабілітаційної установи для інвалідів та дітей-інвалідів «Наш дім», що в Борисполі, міського будинку дитини «Антошка» у Краматорську, Маріупольського Навчально-реабілітаційного центру «Сонечко», Ізмаїльського спеціалізованого будинку дитини та ще багатьох закладів, щоб привітати зі святом. 

 «Для нас це вже традиція. Ми щороку навідуємось до цього центру напередодні Дня Святого Миколая, щоб привітати дітей та подарувати їм святковий настрій», - розповів заступник начальника відділу прикордонної служби «Бориспіль-1» майор Олексій Пилипенко.

Аби свято запам'яталося надовго, окрім солодких подарунків, прикордонники Волинського загону привезли ще й музичний. Військовий оркестр прикордонників підготував для дітей з особливими потребами концертну програму. Новорічні та Різдвяні композиції створили у залі святкову атмосферу та подарували незабутні емоції. Щирі дитячі усмішки та гучні оплески – свідчення того, що свято вдалося.

За доброю традицією, вже кілька років поспіль, моряки-прикордонники Навчального центру Морської охорони, перетворившись на чарівних Миколайчиків, відвідали малечу в Ізмаїльському спеціалізованому будинку дитини. 

Директорка Ізмаїльського спеціалізованого будинку дитини Тетяна Мітюкова і весь персонал дуже тепло і радісно зустріли прикордонників та від щирого серця подякували за традиційну ініціативність та вир теплих емоцій, подаровані діточкам, позбавленим батьківського піклування.

Варто зазначити, що такі візити до діток нікого не залишають байдужими і спонукають робити ще більше хороших справ. Долучайтеся разом з нами, аби наші дітки були щасливішими!

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси