Напередодні Дня пам’яті та примирення у Чернівецькому прикордонному загоні побували студенти та школярі

НАЗАД
06 травня 2017 13:01

В рамках заходів з патріотичного виховання молоді напередодні Дня пам’яті та примирення кілька десятків студентів та учнів чернівецьких навчальних закладів побували у прикордонному загоні, аби ближче познайомитися із життям та побутом військовослужбовців.

В рамках заходів з патріотичного виховання молоді напередодні Дня пам’яті та примирення кілька десятків студентів та учнів чернівецьких навчальних закладів побували у прикордонному загоні, аби ближче познайомитися із життям та побутом військовослужбовців.

Ветерани-прикордонники та нинішні учасники бойових дій в зоні АТО   прикордонного загону розповіли дітям про минуле та сучасне військове життя «зелених беретів».

Гостям продемонстрували зразки зброї та техніки. Студенти та учні мали  можливість не тільки побачити, а й потримати в руках прилади, за допомогою яких охороняють державний кордон.  

Юнаки та дівчата виявляли інтерес до служби та розпитували, чи можуть вони стати  прикордонниками, а охоронці кордону залюбки розповіли, що для цього потрібно.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси