Налаштовані на перемогу!

НАЗАД
14 липня 2022 10:42

«Страху не було, лише хвилювання за особовий склад», - саме так згадує перший день повномасштабного вторгнення ворога з півночі прикордонник з позивним «Сивий».

Що таке війна, «Сивий» відчув ще у 2015 році, коли проходив службу в зоні проведення АТО. Потім ООС і чергова ротація на північ. І так склалось, що 24 лютого він очолював одну з груп прикордонників, яка стримувала наступ колони російської техніки, що віроломно порушила кордон з білорусі та рухалась на Київ.

Далі бій, підірвані мости, обстріли, маневри, відбиття нападів та відтиснення ворога на територію поплічниці московії – білорусі. І при цьому офіцер зумів зберегти живими весь підлеглий особовий склад. 

«Прикордонник має бути там, де він потрібен своїй країні, а зараз йде війна на території нашої держави, і ми будемо стояти до кінця», - каже «Сивий». «А тут ворог був майже в столиці України, біля домівки, де діти й онуки. І з’являються сили не дати загарбникам добратися до них та продовжувати боронити свій народ і рідну землю», - зазначає захисник і додає, -   «Нічого, що сива голова, за п’ятий десяток перевалило, ми ще можемо постояти. Вдома рідні, і заради них маємо перемогти – зберегти життя, історію, надбання, спогади. Передати дух вільного Українського народу наступному поколінню передати все, окрім війни».

За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі прикордонника Сивого відзначено державною нагородою «За військову службу Україні».

Прикордонники налаштовані на перемогу! Все буде Україна!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси