Нагорода за незламність

НАЗАД
10 лютого 2022 15:21

Старший викладач кафедри фізичної підготовки Національної академії Держприкордонслужби підполковник Віктор Шинкарук отримав державну нагороду.

За значні особисті заслуги у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, мужність, виявлену під час бойових дій, зразкове виконання військового і службового обов’язку, багаторічну працю учасника антитерористичної операції Відповідно до Указу Президента України, Віктора Шинкарука нагороджено орденом «За заслуги» ІІІ ступеня. Нагороду вручила сьогодні в місті Київ міністр у справах ветеранів України Юлія Лапутіна.

Віктор Шинкарук учасник оборони Луганського прикордонного загону. У 2014 році на Луганщині він отримав осколкове поранення від вибуху протипіхотної міни. Після поранення обрав для себе реабілітацію спортом. У 2018 році Віктор разом із командою з 15 воїнів представляв українську команду в Сіднеї на міжнародних змаганнях для поранених військових Invictus Games, де здобув срібло з плавання у запливі на 50 метрів брасом.

Вітаємо Віктора з державною нагородою та бажаємо здобувати нові, блискавичні спортивні та кар'єрні перемоги!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси