Нацполіція, Нацгвардія та Держприкордонслужба виконують рішення РНБО України

НАЗАД
15 березня 2017 18:45

Як повідомляє Міністерство внутрішніх справ України, Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков доручив Нацполіції, Нацгвардії та Держприкордонслужбі приступити до виконання рішення РНБО України.

Як повідомляє Міністерство внутрішніх справ України,  Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков доручив Нацполіції, Нацгвардії та Держприкордонслужбі приступити до виконання рішення РНБО України. Воно передбачає припинення переміщення вантажів через лінію зіткнення залізничним та автомобільним транспортом, створення умов для залучення громадського контрою за виконанням цього рішення, вжиття додаткових заходів щодо зміцнення громадської безпеки, протидії диверсійним і терористичним проявам, спробам порушення громадського порядку.

При цьому зазначається, що на стаціонарних та мобільних блокпостах на території Донецької і Луганської областей несуть службу більше 800 правоохоронців, зокрема – майже 200 бійців Нацгвардії.

В середньому на добу заступає понад 400 правоохоронців, з них майже 80 – військовослужбовці Національної гвардії України.

Посилені заходи безпеки спрямовані на виявлення та вилучення з незаконного обігу зброї, боєприпасів та вибухівки.

Відмітимо, що за даними Держприкордонслужби за минулу добу лінію розмежування через контрольні пункти в`їзду-виїзду, що в районі проведення АТО, перетнули 37 тисяч осіб та 4,7 тисячі транспортних засобів:

КПВВ «Майорське» – 9170 осіб та 825 транспортних засобів;

КПВВ «Мар’їнка» – 8355 осіб та 1200 транспортних засобів;

КПВВ «Новотроїцьке» – 7220 осіб та 1455 транспортних засобів;

КПВВ «Гнутове» –  5745 осіб та 1215 транспортних засобів;

КПВВ «Станиця Луганська» – 6490 осіб.

Також нагадаємо, що штабом АТО та силами усіх суб’єктів антитерористичної операції проводяться контрдиверсійні заходи, внаслідок яких введені додаткові обмеження та посилені фільтраційні заходи.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси