Національна академія ДПСУ розширює співпрацю з українськими вишами

НАЗАД
24 травня 2023 13:12

Нещодавно відбулося підписання Договору про співпрацю та спільну творчу діяльність між Національною академією Держприкордонслужби України та Хмельницьким університетом управління та права імені Леоніда Юзькова.

Окрім керівників, договори підписали також і голови органів студентського самоврядування обох вишів. Сам документ направлений на розбудову співробітництва та поглиблення культурних та наукових зв'язків між закладами вищої освіти, зокрема проведення в майбутньому спільних наукових, спортивних, культурно-розважальних та інформаційних заходів, масових лекцій, зустрічей, тренінгів та майстер-класів.

Співпраця між студентськими радами полягає зокрема в академічній мобільності – можливості відвідування занять в обох закладах, організації тренінгів для керівних ланок органів студентського самоврядування. Також у планах спільні тренінги по тактичній медицині, спортивні змагання, спільні благодійні акції, участь у наукових конференціях, спільні культурно-масові та розважальні заходи.

Зазначимо, що студентське самоврядування є невіддільною частиною громадського самоврядування закладу освіти. Студентська рада є добровільним об’єднанням студентів, консультативно-дорадчим колегіальним органом, утвореним з метою розвитку студентського самоврядування, врахування інтересів молоді при розробці та реалізації політики у сфері вищої освіти, соціального становлення та розвитку молоді, налагодження взаємодії з адміністрацією закладу, органами державної влади, громадськими молодіжними об’єднаннями.

 

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси