Нацгвардія Каліфорнії сприятиме українським прикордонникам, гвардійцям та надзвичайникам у реформуванні

НАЗАД
29 листопада 2017 19:26

Генерал-ад’ютант Каліфорнійської Національної Гвардії Девід Болдуін зазначив, що каліфорнійські гвардійці високо цінують двостороннє співробітництво з українськими колегами та сподіваються поглибити його за пріоритетними напрямками.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив, що Каліфорнійська Національна гвардія допоможе МВС реформувати Держприкордонслужбу, Державну службу з надзвичайних ситуацій та Нацгвардію.

Глава МВС подякував представникам Національної гвардії Каліфорнії за постійну підтримку та наголосив, що Україні дуже важливо перейняти досвід та вивчити алгоритм дій американських колег під час надзвичайних ситуацій та взаємодії з прикордонними службами.

Командувач Національної гвардії України Юрій Аллеров зазначив, що НГУ може навчитися багатьом речам у американських колег. Адже велика складова вирішення надзвичайної ситуації – відселення людей та забезпечення режиму.

Генерал-ад’ютант Каліфорнійської Національної Гвардії Девід Болдуін у свою чергу зазначив, що каліфорнійські гвардійці високо цінують двостороннє співробітництво з українськими колегами та сподіваються поглибити його за пріоритетними напрямками.

«Я вважаю, що буде доцільно започаткувати неформальне партнерство між каліфорнійською службою у справах надзвичайних ситуацій і українською стороною, а також з прикордонними відомствами наших країн», – сказав Девід Болдуін.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси