Набір до ліцею прикордонників завершено

НАЗАД
12 серпня 2023 09:09

У Державному ліцеї-інтернаті з посиленою військово-фізичною підготовкою Держприкордонслужби України завершились заходи вступної кампанії 2023 року.

Цього року набір на навчання проводився до 8-го, 9-го та 10-го класів. Претенденти на вступ до навчального закладу проходили ряд випробувань, зокрема писали диктант з української мови, вирішували комплексні завдання з математики та іноземних мов, а також проходили випробування в межах оцінювання рівня фізичної підготовленості. Крім цього, всі вступники проходили медичний огляд та психологічне обстеження.

За підсумком вступних випробувань приймальна комісія ліцею визначила рекомендації до зарахування згідно з рейтинговою таблицею вступників.

Вітаємо ліцеїстів з успішним проходженням всіх етапів відбору та бажаємо наполегливості у вивченні нового та неодмінного досягнення всіх поставлених цілей!

Нагадаємо, що Державний ліцей-інтернат з посиленою військово-фізичною підготовкою Держприкордонслужби України було передислоковано з міста Сум до Хмельницького у 2022 році. Значна частина цьогорічних випускників ліцею продовжила шлях прикордонника та вступила до Національної академії Держприкордонслужби України.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси