На «зеленій» ділянці кордону прикордонники затримали 3 незаконних мігрантів та виявили контрабандні сигарети

НАЗАД
08 лютого 2014 11:20

Двох громадян Грузії, які намагались потрапити до однієї з країн Євросоюзу затримали прикордонники Чопського загону. Чоловіків, що рухались в бік державного наряд зупинив для перевірки документів.

Двох громадян Грузії, які намагались потрапити до однієї з країн Євросоюзу затримали прикордонники Чопського загону. Чоловіків, що рухались в бік державного наряд зупинив для перевірки документів. Під час опитування чоловіки розповіли, що документів, що посвідчують особу у них не має, а  самі вони є родичами та вихідцями з Грузії. Згодом з їх пояснень стало відомо, що вони  планували незаконно порушити державний кордон та дістатись до Угорщини. Затримані зізнались, що свій маршрут прокладали, користуючись інтернет-картами. Наразі проводяться заходи щодо встановлення осіб затриманих.

Ще одного «мандрівника», 23-річного вихідця з Сирії затримали цього ж дня прикордонники відділу «Яблунівка» Мукачівського загону. Чоловіка без документів наряд затримав на околиці одного з населених пунктів. Затриманий пояснив, що йому потрапити до Європи за грошову допомогу пообіцяли невідомі особи. Обставини правопорушення з’ясовуються.

Також минулої доби прикордонники Луцького загону зупинили неподалік від державного кордону українця з контрабандними сигаретами. Під час перевірки державного кордону правоохоронці помітили доріжку слідів. Невдовзі був затриманий й сам порушник, який намагався перемістити до Польщі 2 ящики сигарет. Про факт затримання прикордонники проінформували польських колег, які згодом на своїй ділянці затримали громадянина Польщі з 3 ящиками сигарет. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси