На Житомирщині затримали підводи завантажені понад 4 тонами насіння маку

НАЗАД
09 вересня 2013 14:15

На Житомирщині прикордонники Північного регіонального управління спільно з працівниками митниці помітили декілька гужових підвод, що прямували до кордону. Під час затримання порушників правоохоронці зустрі

В суботу вночі на Житомирщині прикордонники Північного регіонального управління спільно з працівниками митниці помітили декілька гужових підвод, що прямували до кордону. Рухалися вони на напрямку українського населеного пункту Копище та білоруського Мілошевичі.

Під час затримання порушників правоохоронці зустріли досить жорсткий фізичний опір з боку невідомих осіб. У підсумку прикордонники та митники змушені були здійснити кілька попереджувальних пострілів вгору, а коли це не мало ефекту – застосувати  спецзасоби для відстрілу гумових куль для ураження порушників. Невідомі з частиною краму кинулися навтьоки. Організувавши пошук, поблизу села Копище Олевського району прикордонники знайшли 2 гужові підводи та 107 розкиданих тюків. В них знаходилося майже 4300 кілограмів насіння маку.

Про дану подію охоронці кордону відразу повідомили співробітників МВС, СБУ та прокуратури. У ході розшукових заходів було встановлено 9 осіб, можливо, причетних до протиправної діяльності. Наразі проводяться перевірочні заходи.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси