На Житомирщині ЗІЛ -131 перевозив ліс, добутий незаконним шляхом

НАЗАД
30 березня 2018 15:00

Сьогодні співробітниками управління внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби неподалік населеного пункту Першотравневе, що на Житомирщині, виявлено транспортний засіб з вантажем лісопродукції.

Сьогодні співробітниками управління внутрішньої та власної безпеки «Північ» Держприкордонслужби із залученням представників Державного підприємства «Овруцьке спеціалізоване лісове господарство» неподалік населеного пункту Першотравневе, що на Житомирщині, виявлено транспортний засіб з вантажем лісопродукції.

Так, реалізовуючи попередньо отриману інформацію від підрозділу внутрішньої та власної безпеки по Житомирському загону, правоохоронці на ділянці автомобільного шляху сполученням «Виступовичі-Овруч», зупинили автомобіль ЗІЛ-131, вщент заповнений кругляком сосни. Як з’ясувалось, належних дозвільних документів у громадянина України, 1976 року народження, що керував вантажівкою з деревиною, не було.

По факту виявлення лісоматеріалів, об’ємом понад 22 кубічних метрів було проінформовано співробітників Національної поліції. Вантаж вилучено. Очікується внесення відомостей за порушення ст. 246 КК України (Незаконна порубка лісу) до ЄРДР.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси