На Житомирщині відбувся футбольний Турнір пам’яті

НАЗАД
06 червня 2022 10:18

На території однієї з громад Житомирщини у минулі вихідні відбувся футбольний Турнір.

Сортивний захід присвячений пам'яті загиблим воїнам у російсько-українській війні 2014-2022 років. Розпочались заходи з хвилини мовчання, якою учасники й присутні вшанували пам'ять Героїв, котрі полягли захищаючи Батьківщину.

У турнірі взяли участь 8 збірних команд від селищ громади. Прикордонники 9 загону імені Січових Стрільців також долучились до пам’ятної спортивної борні. Отож команди, за підтримки вболівальників, зійшлись у футбольному протистоянні та показали цікаву й захоплюючу гру.

Наприкінці турніру прикордонники провели для присутніх виставку озброєння, технічних засобів та елементів екіпіровки. Охочі могли роздивитися представлені «експонати», потримати їх в руках та розібратись з принципами дії. До речі, як «працює» зброя цікавились не тільки діти, а й люди літнього віку, які зазначали, що такий «багаж знань» за плечами не носити, адже окупантів ще не вигнано з нашої землі.

Тож дух командної боротьби не лише в спорті об’єднує людей для досягнення Перемоги.

Пам'ять про Героїв війни сьогодення не вмре у віках. Пам’ятаючи наших Героїв, продовжуємо боротись та впевнено йдемо до Перемоги, Перемоги на всіх фронтах!

Слава Україні!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси