На Житомирщині прикордонники взяли участь у заходах до Міжнародного дня молоді

НАЗАД
12 серпня 2023 17:31

Сьогодні у парку скульптур міста Коростишева, що на Житомирщині, відбулися заходи до Міжнародного дня молоді, організовані місцевою міською радою, відділом освіти, молоді та спорту, а також Молодіжним простором та Молодіжною громадською радою.

В рамках відзначення Міжнародного дня молоді для присутніх влаштували майстер-класи, спортивні естафети тощо. Прикордонники Житомирського загону також взяли участь та провели захід військово-патріотичного спрямування.

На початку вихованці Військово-спортивного клубу Державної прикордонної служби «ОМЕГА» демонстрували індивідуальні та групові елементи військової підготовки, а також свої навики з бойових єдиноборств.

Особливо цікавою для присутніх стала робота представника повітряної розвідки, який вправно керував безпілотним літальним апаратом. Направляючи дрона у різні куточки парку, прикордонник демонстрував вигляд локації згори.

Захисники також показали дітлахам озброєння та засоби індивідуального захисту військовослужбовців.

Представники відділу комплектування прикордонного загону також розгорнули свою локацію, де розповідали про особливості служби в прикордонному відомстві та роздавали друковані рекламно-агітаційні листівки.

Держприкордонслужба України прозора організація, яка відкрита для взаємодії та діалогу з громадою. Військово-патріотичне виховання молоді є в пріоритеті відомства, адже захист Вітчизни, незалежності та територіальної цілісності є конституційним обов'язком кожного із громадян України.

Захід пройшов легко і не вимушено. Присутні із задоволенням спостерігали за виступами, фотографувалися, знімали відео, роздивлялись озброєння та виставлені експонати, з цікавістю слухали розповіді військовослужбовців.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси