На Житомирщині прикордонники отримали від благодійників авто підвищеної прохідності

НАЗАД
10 сiчня 2023 11:21

Ключі від автомобіля марки «Nissan Navara» передав сьогодні військовослужбовцям Житомирського загону виконувач обов’язків генерального директора «Житомирського обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ України» Іван Киричук.

Такий подарунок прикордонники отримали від благодійної організації «Фонд громади Житомира» під керівництвом Жанни Соловйової в рамках допомоги армії. Саме автомобілі високої прохідності дозволяють захисникам більш маневрено та мобільно виконувати визначені завдання. А надто на кордоні з білоруссю, який здебільшого проходить по українському Поліссю, а це територія лісів та боліт.

Зауважимо, що збір коштів на транспортний засіб здійснювали працівники Житомирського обласного центру.  

Співпраця триватиме й надалі. Як зазначив Іван Миколайович та Жанна Володимирівна, в найкоротші терміни в їхніх планах передати для військовослужбовців ще одну автівку.

Висловлюємо щиру вдячність за допомогу!

321 день Україна мужньо протистоїть повномасштабному вторгненню ворога. До боротьби за незалежність, суверенітет та територіальну цілісність долучається велика кількість волонтерів, благодійників та простих громадян з усього цивілізованого світу, які підтримують прагнення українців жити у вільній державі. Прикордонники дякують усім,  хто залишається небайдужим на шляху до перемоги та миру. Безмежно цінуємо Вашу підтримку.

Слава Україні!

Разом до Перемоги! 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси