На Запоріжжі прикордонники затримали 2 браконьєрів, які наловили риби на 215 тисяч гривень

НАЗАД
17 сiчня 2018 10:04

Військовослужбовці мобільної прикордонної застави «Бердянськ» на березі Азовського моря виявили осіб, які займались незаконним виловом риби під час закритої навігації. В районі н.п. Строганівка Приазовського району двоє громадян України на маломірному пла

Прикордонники Бердянського загону продовжують здійснювати патрулювання на ділянках відповідальності у контрольованих прикордонних районах.

Так, учора військовослужбовці мобільної прикордонної застави «Бердянськ» на березі Азовського моря виявили осіб, які займались незаконним виловом риби під час закритої навігації. В районі н.п. Строганівка Приазовського району двоє громадян України на маломірному плавзасобі типу «Казанка» вийшли в акваторію моря та на момент виявлення вже встигли наловити рибу піленгас та сингіль. Загальна сума завданого збитку державі склала  215 тисяч гривень.

За фактом порушення навігації прикордонники склали адмінпротокол за статтею 202 КУпАП, а плавзасіб та рибу відповідно передали компетентним органам представникам. Крім того, до поліції також направили повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого статті 249 ККУ «Незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси