На залізничному вокзалі Маріуполя знайшли вибухівку

НАЗАД
04 грудня 2014 09:43

Учора на залізничному вокзалі Маріуполя прикордонний наряд Донецького загону та співробітники МВС, які спільно несли службу, знайшли вибухівку. Допоміг їм в цьому прикордонний службовий собака, натреновани

У рамках комплексу заходів щодо недопущення незаконного переміщення зброї, вибухівки та інших небезпечних речовин,  Державною прикордонної службою суттєво посилено контроль в пунктах пропуску як на державному кордоні, так і на адміністративному кордоні з тимчасово окупованою АР Крим і в пунктах контролю в смузі безпеки вздовж лінії бойових зіткнень.

Учора на залізничному вокзалі Маріуполя прикордонний наряд Донецького загону та співробітники МВС, які спільно несли службу, знайшли вибухівку. Допоміг їм в цьому прикордонний службовий собака, натренований на пошук небезпечних предметів.

Пес спрацював на сумку, що знаходилась на пероні. На місце відразу викликали вибухо-технічну службу Міністерства оборони. З метою захисту громадян, правоохоронці оточили вокзал та відвели пасажирів на безпечну відстань. У ході перевірки з сумки дістали 2 тротилові шашки (по 200 г кожна), 4 детонатори, ручну гранату з запалом та, попередньо, пластид. Проінформовано відповідні компетентні органи. Знайдені вибухонебезпечні предмети передали в міліцію.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси