На залізничних станціях поблизу кордону затримали грузинів та алжирців

НАЗАД
31 липня 2012 11:55

2 громадян Грузії затримали вчора ввечері на залізничній станції «Чоп», що на Закарпатті.

2 громадян Грузії затримали вчора ввечері на залізничній станції «Чоп», що на Закарпатті. Під час несення служби прикордонники Чопського загону пильнували осіб, які в подальшому можуть спробувати незаконно перетнути кордон. Тож коли двоє молодиків, які виявилися грузинами, зійшли з потягу, що прибув з Одеси охоронці кордону вирішили перевірити їх документи. Згодом під час спілкування 24 та 27-річний затримані зізналися, що дійсно мали намір незаконно потрапити до країн Євросоюзу. Наразі чоловіків притягнуто до адміністративної відповідальності.

Ще 4 подорожуючих затримали вчора вночі на залізничній станції «Рава-Руська» на Львівщині. Вони виявилися громадянами Алжиру віком від 20 до 25 років. Проте правдивість їх слів наразі встановлюється, оскільки документів при собі затримані не мали. Також з’ясовуються й інші обставини їхньої подорожі.

Зазначимо, що за 6 місяців цього року співробітники Державної прикордонної служби України за незаконне перетинання чи спробу незаконного перетинання державного кордону України та за порушення правил перебування іноземців в Україні затримали понад 1000 осіб. Більшість з них становлять громадяни Молдови, Сомалі, Грузії, Росії та Афганістану.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси