На Закарпатті затримано 4 громадян Афганістану, яких мали намір переправити через державний кордон

НАЗАД
08 березня 2016 08:23

Оперативні підрозділи Державної прикордонної служби України у взаємодії з іншими правоохоронними органами продовжують здійснювати заходи, направлені на протидію незаконного переміщення осіб через державний

Оперативні підрозділи Державної прикордонної служби України у взаємодії з іншими правоохоронними органами продовжують здійснювати заходи, направлені на протидію незаконного переміщення осіб через державний кордон.

Так, вчора ввечері прикордонники Мукачівського загону спільно з спецпідрозділом УСБУ в Закарпатській області завадили незаконному переправленню через державний кордон 4 громадян Афганістану. Під час перевірки на одній з доріг автомобіля «Ауді» словацької реєстрації, водій не виконав вимоги для зупинки та вдався до втечі. В ході здійснення переслідування, порушник не впорався з керуванням, з’їхав на узбіччя та зіткнувся з деревом. Під час огляду автомобіля міжвідомчою групою було виявлено 4 вихідців з Афганістану. Водію транспортного засобу вдалось втекти з місця події. Прикордонниками проінформовано взаємодіючі підрозділи та  суміжну сторону. Затриманих доставлено до прикордонного підрозділу. Наразі проводяться подальші оперативні-пошукові заходи.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси