На Закарпатті вшанували пам’ять героя-прикордонника Мирослава Тішкова

НАЗАД
20 червня 2024 15:45

Старший солдат Мирослав Тішков загинув 20 червня 2023 року на Донеччині, відвойовуючи у ворога рідну землю.

Сьогодні, у річницю загибелі Героя, прикордонники Чопського загону разом з його рідними та близькими вшанували пам’ять побратима. У храмі Покрови Пресвятої Богородиці у місті Перечин було звершено Божественну літургію за загиблим воїном. У його рідному селі Сімер Ужгородського району, біля могили захисника, військовий капелан протоієрей Сергій Ємець відслужив заупокійну літію за душу воїна та освятив пам’ятник загиблого Героя.

Мирослав Тішков народився 24 травня 1980 року. Після завершення Сімерської загальноосвітньої школи він продовжив освіту в Ужгородському національному університеті на інженерно-технічному факультеті. Мирослав сумлінно працював, згодом одружився, в родині народилися дві донечки – Світланка та Катруся.

З перших днів повномасштабного вторгнення Мирослав був призваний за мобілізацією та у складі Львівського прикордонного загону боронив Україну від російських окупантів. У ході бою він потрапив під артилерійський обстріл та отримав осколочні поранення, не сумісні з життям.

Вічна слава і світла пам'ять Мирославу Тішкову – воїну, патріоту України, Герою!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси