На Закарпатті вночі прикордонники затримали 4 сомалійців та 3 афганців

НАЗАД
03 червня 2015 11:28

Сьогодні вночі, в рамках проведення заходів з протидії незаконній міграції, прикордонники відділу «Великий Березний» Чопського загону затримали 4 вихідців з африканського континенту.<

Сьогодні вночі, в рамках проведення заходів з протидії незаконній міграції, прикордонники відділу «Великий Березний» Чопського загону затримали 4 вихідців з африканського континенту.

Інформація про рух в бік кордону невідомих осіб надійшла охоронцям кордону від місцевих жителів близько опівночі. В результаті проведення пошукових заходів, за кількасот метрів від українсько-словацького кордону, «зелені берети» затримали чотирьох правопорушників. Чоловіки, які прямували до сусідньої країни, не мали при собі жодних документів і пояснили, що є громадянами Сомалі. Також затримані повідомили, що мали намір потрапити до Словаччини з метою отримання притулку.

Крім того сьогодні вночі прикордонники відділу «Косине» Мукачівського загону за 300 метрів від держрубежу затримали 3 осіб, які прямували в бік кордону з Угорщиною. Двоє чоловіків та жінка документів не мали та назвалися громадянами Афганістану. Порушників вдалося виявити за допомогою тепловізора.

Наразі тривають оперативно-перевірочні заходи. Правопорушників доставлено до прикордонних підрозділів для встановлення осіб та складання адміністративно-процесуальних документів. Їх подальшу долю визначить суд.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси